Telefon: +385 21 545 200 Email: promona@promona.hr

iPPS - internet Promona Poslovni Sustav


iPPS - internet Promona Poslovni Sustav je je cjeloviti poslovni sustav u oblaku za vođenje poslovanja, računovodstva i knjigovodstva za poslovne subjekte bez obzira na veličinu, djelatnost ili ustroj. Poslovni sustav iPPS pruža još više od vođenja standardnih poslovnih knjiga. Razvijen je u najsuvremenijim alatima za razvoj informatičkih sustava u oblaku.


iPPS je neovisan o mjestu korištenja

iPPS sustav je smješten u oblaku(cloud) i pristupa mu se sa bilo kojeg računala u svijetu koje ima pristup na Internet. Pristupa mu se preko bilo kojeg internet preglednika (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari,...). Na ovaj način korisnici mogu koristiti iPPS na poslu, od kuće ili sa terena. Zbog fleksibilnosti opreme za korištenje pruža se bezbroj mogućnosti korištenja. Korisnik nije ograničen ni sa kakvim zahtjevima za opremom i operacijskim sustavima.

iPPS nije instaliran na računalo pa za njegovo korištenje ne treba posebno pripremati računalo.


iPPS je fleksibilan i uvijek ažuran

iPPS se stalno nadograđuje i uvijek je posljednja verzija dostupna korisnicima za korištenje. Na ovaj način korisnici uvijek imaju programe koji podržavaju posljednje zakonske propise. Korisnici ne moraju čekati na nadogradnje i izmjene, već će se one same nuditi. Na ovaj način je podrška pravovremena. Korisnici imaju uvijek verzije koje podržavaju zadnje zakonske izmjene, pa im neće otežavati primjenu istih.


iPPS ima pouzdanu zaštitu podataka i pristup

iPPS koristi MS SQL server bazu podataka i samim tim garantira sigurnost unesenih podataka. Baza podataka se stalno sprema na rezervni server u oblaku i na server u Promoni. Serveri su smješteni u Hrvatskoj što osigurava mogućnost stalnog pristupa podacima. Pristup podataka osigurava se korisničkim imenom i lozinkom, a serveri su zaštićeni od gubitka podataka, vatrozidom i zaštitom od virusa. Serveri pored toga imaju stalno kopiranje na više lokacija, što onemogućava pad sustava i osigurava pristup 24 sata dnevno 7 dana u tjednu (24/7).


iPPS je skalabilan

iPPS se sastoji od više aplikacija. Svaka aplikacija poslovno i knjigovodstveno obrađuje jednu ili više logičnih cjelina. Moguće je koristiti dio aplikacija, jednu ili više i naknadno povećati broj aplikacija, kako korisnik želi ili kako mu se pojavi potreba.


iPPS se plaća koliko se koristi

Korištenje iPPS plaća se kao najam aplikacija mjesečno. Korištenje se definira po aplikaciji i broju korisnika. Svaki korisnik može definirat koji njegov djelatnik ima pravo pristupa na koju aplikaciju, a za svaku aplikaciju se definira koliko djelatnika će imati pravo pristupa. Svi djelatnici ne moraju imati pristup na sve aplikacije.


U nastavku možete saznati više detalja o pojedinoj aplikaciji iz iPPS sustava