Telefon: +385 21 545 200 Email: promona@promona.hr

Zdravstvena njega u kući i fizikalna terapija

U našem asortimanu programa imamo i program Njega u kući i fizikalna terapija koji nudi sve potrebno za vođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući pacijenta. Redovne nadogradnje, kontinuirana poboljšanja i stalno usavršavanje u suradnji s korisnicima pruža sigurnost i zadovoljstvo u radu.

Pratimo projekte informatizacije HZZO-a u djelatnosti zdravstvene njege u kući i djelatnosti fizikalne terapije u kući bolesnika. Naša aplikacija je veza prema CEZIH-u i HZZO projektima eNjega i eFizikalna. Cilj je povećati kvalitetu i smanjiti troškove u ovom segmentu zdravstva.

Prednosti eNjege i eFizikalne su:
- Smanjenje putovanja - smanjenje broja odlazaka osiguranika do pojedinih subjekata u procesu, posebice važno za ruralne dijelove zemlje.
- Skraćivanje vremena za ostvarivanje prava - automatizacijom procesa postižu se kraća vremena od slanja naloga i početka izvršenja usluge zdravstvene njege u kući i fizikalne terapije.
- Smanjenje administrativnih i operativnih troškova - ukidanje papirnatih obrazaca.
- Unaprjeđenje kontrole na svim razinama - smanjena mogućnost pogrešaka
- Postavljanje osnova za analizu i izvještavanje - jedinstvenost i cjelovitost podataka u procesu.
- Jednostavnije upravljanje i planiranje - integracija svih sudionika, osiguranika, zavoda i izvršitelja usluge u jedinstven proces.

Osiguranik u dogovoru s izabranim PZZ liječnikom kontaktira ovlaštenu osobu pružatelja usluge fizikalne terapije u kući i iskazuje interes za primanjem usluge. Danas mora predočiti fizički dokument uputnice, a po implementaciji ovog projekta niti taj papir neće biti potreban jer će aplikacije u ustanovama moći dohvatiti eUputnicu. Ustanova za pružanje fizikalne terapije u kući će u dijalogu s pacijentom i izabranim liječnikom PZZ-a na temelju zahtjeva koju je prvotno kreirao izabrani PZZ liječnik, a odobrilo liječničko povjerenstvo i crvene uputnice D tipa dogovoriti pružanje usluge i predložiti plan dolazaka u kuću.

U slučaju problema ili potrebe za novim funkcionalnostima dostupna Vam je naša korisnička podrška putem elektroničke pošte ili telefona. Svi zahtjevi korisnika vezani za rad programa se uzimaju u obzir te vam možemo pomoći da vam korištenje programa bude još jednostavnije Dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo programom korisnika garancija su da je naše rješenje pravi izbor