Telefon: +385 21 545 200 Email: promona@promona.hr

Kadrovska evidencija

Aplikacija Kadrovska evidencija omogućava praćenje podataka o djelatnicima. Moguće je pratiti preko 5000 podataka, koji su raspoređeni na 16 kartica, a mogu se tiskati pomoću tridesetak izvještaja.

Aplikacija omogućava planiranje godišnjih odmora, kao i praćenje njihovog korištenja. Također je zastupljeno izdavanje rješenja o korištenju godišnjih odmora. Ako se među predloženim izvještajima ne može naći zadovoljavajuća lista, funkcija generator izvješća omogućava da se napravi novi izvještaj kojemu se zadaju: • pojmovi po kojima će se sortirati podaci • podaci koji će biti na izvješću i • uvjeti koje podaci djelatnika moraju zadovoljiti da bi se pojavili u izvješću.

Aplikacija ima još jednu zanimljivost – generator odluka. Moguće je definirati velik broj različitih odluka. Ideja je da se odredi predložak dokumenta tj. razmještaj pojmova u dokumentu kao i izgled tiskanog (podebljano, podcrtano, uvećano, ...). Nakon što je definiran tip dokumenta potrebno je samo odrediti djelatnike na koje se odabrani dokument odnosi te su nakon toga dokumenti spremni za tiskanje.